Logo

Blomkål med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret bestående af blomkål med lækre krydderurter så som estragon og kørvel er perfekt som let tilbehør til kødretter. De danske blomkål fås i sommerperioden fra juni til september.

 

1 stk blomkål (500 g)
25 g smør
1 spsk hakket persille
½ spsk frisk estragon
½ spsk hakket kørvel
½ spsk fintklippet purløg
salt og peber
 
Del blomkålen i buketter, kog dem i 5 minutter, hæld dem til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret og kom krydderurterne i, tilsæt blomkålen og vend den forsigtigt rundt i krydderurtersmørret.
Smag til med salt og peber.
Serveres som tilbehør til kødretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her