Logo

Blomkål med parmesan / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sæsonen for blomkål er juni til oktober og indeholder mange fibre, B og C vitamin. I denne opskrift steges blomkålen i wok og drysses med parmesan inden servering. Prøv til for eksempel kødretter.

 

1 blomkål
reven parmasan

Blomkålen plukkes i små buketter. Wokken varmes op, olie kommes i og blomkålen vendes i sammen med lidt salt. Lige før servering drysses evt med lidt paprika og godt med parmesan.
Steg kun til kålen stadig er fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her