Logo

Blomkål med rasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dansk blomkål hører til om sommeren. Så prøv denne lette ret med blomkål og rasp en lun sommeraften. Prøv den for eksempel til kødretter. Blomkål indeholder en forholdsvis stor mængde af kostfibre.

 

1 blomkålshoved
vand
salt
lidt muskat
40 g smør
3 spsk rasp
 
Rens blomkålen. Kog den 30 minutter i vand tilsat salt og muskat.
Anret den på et fad.
Smelt smørret på en pande og rist raspen heri.
Fordel det over blomkålen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her