
 
Server en frisk salat med masser af gods i den er lynhurtig
lavet. Du kan også tilsætte lidt rosiner og evt. røre lidt karry i dressingen
til variation. 
2 personer. Er du alene så halver portionen.. Arbejdstid: 10
min. Koge/stegetid: 1 min. 
 
#
½ blomkål 
1 æble 
1 bundt persille
1½ spsk sukker 
1½ spsk kogende vand 
1½ spsk citronsaft 
salt og peber 
*
 
RENS blomkålen, og hak den med en kniv eller riv den groft. 
 
VASK æblet, og skær det i små terninger eller riv det groft.
 
RØR sukker ud i kogende vand, og tilsæt citronsaft, salt og
peber. 
 
VEND æbler og kål i dressingen, og drys med hakket persille.
 
SERVER som tilbehør til fx en kotelet eller krebinet. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin