Logo

Blomkålssuppe med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssuppe er et hurtigt og nemt forslag til aftensmad for hele familien. i denne opskrift er der tilføjet ost, for at gøre suppen ekstra cremet. Server gerne med groft brød.

 

1 lille løg
300 g blomkål
3 dl grønsagsbouillon
2 tsk hakket, frisk kørvel
1 knsp. reven muskatnød
2 dl mælk
50 g reven ost
salt og peber
Hakket persille til pynt

*

Pil og hak løget, del blomkålen i buketter.
Lad bouillonen koge op og kom løg, blomkål og kørvel i suppen.
Lad det småsimre ved svag varme under låg i ca. 10 min.
Blend grønsagerne sammen med bouillonen, og hæld puréen til bage i gryden.
Tilsæt mælk og muskat, og lad det koge op.
Tag gryden af varmen og tilsæt osten.
Smag til med salt og peber.
Strø retten med persillen og servér med groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her