
 
 
Fromage: 
250 g blommer 
30 g sukker 
5 dl piskefløde 
3 æggeblommer 
5 blade husblas 
 
Karamelsauce: 150 g flormelis 
*
 
Fromage: Der snittes et kryds i hver blomme og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut.
Skindet trækkes af blommerne og stenene fjernes.
Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time.
Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum.
Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt og ægge-/flødeskummet vendes i.
Fromagen hældes i en form og stilles koldt.
 
Karamelsauce: Flormelisen opvarmes, til den karamelliserer.
Der tilsættes 3 dl vand.
Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens.
Fromagen vendes ud, og karamelsaucen serveres til.