
 
1 kage /8 stykker: 
500 g blommer 
3 æggehvider 
175 g makroner 
175 g sukker 
1 tsk stødt kanel 
½ tsk olie 
* 
Vask blommerne og skær dem i kvarter uden sten. 
Vend dem i en skål med stødt kanel og halvdelen af sukkeret. 
Fordel dem i bunden af en smurt tærteform el. lign og bag dem i ovnen ved 2000 i ca. 20 minutter. 
Pisk hviderne stive mens resten af sukkeret tilsættes lidt ad gangen. 
Knus makronerne og vend dem i marengsmassen. 
Fordel det over blommerne og bag kagen færdig i ca. 15 minutter. 
Server lun eller afkølet. 
 
Tips: Giv evt. en skefuld cremefraiche 9% eller 18% til kagen - det får kun fedtenergiprocenten op på ca. 12. 
 
Energi pr. portion: 887 kJ/213 kcal  Protein: 4,2% Fedt: 3,6% Kulhydrat: 92,2%