Logo

Blommepickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pickles er en slags konserves. I denne opskrift med blommer bliver de konserveret med Atamon. Prøv det som tilbehør.

 

1 kg blommer
200 g farin
200 g skalotteløg
25 g smør
dijon sennep efter smag
Atamon
evt. vineddike


 
Blommerne halveres og udstenes.
De kommes i en gryde med farin og et par spsk vand.
De varmes langsomt op, til de danner en sukkerlage.
Løgene dampes møre under låg.
Blommerne moses let ud i lagen, og løgene vendes.
Det tilsmages med sennep, og evt. vineddike.
Til sidst Atamon og det kommes på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her