500 - 650 gram velhængt okseinderlår
2 store løg
40 gram smør
250 gram champignon
1 spsk hvedemel
2 - 3 dl bouillon
2 spsk koncentreret tomatpure
½ - 1 tsk sennep
salt og peber
evt. 3 spsk sherry
evt. 1 - 2 dl cremefraiche
*
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca. 5 cm. lange.
Hak løgene. Rens champignoner og skær dem i kvarte.
Brun kødet i gyldent smør ved kraftig varme.
Tag herefter kødet op ad gryden.
Brun nu løgene, og kom kødet tilbage i gryden og drys hvedemel over, under konstant omrøring.
Tilsæt bouillon, tomatpure og sennep.
Lad kødet simre under låg, til det er næste mørt.
Det kan tage fra 20 - 45 minutter afhængig af kvaliteten.
Smag retten til med salt og peber.
Tilsæt champignoner og eventuelt cremefraiche og lad retten simre 5 - 8 minutter.
Smag den eventuelt til med en tør sherry