
500 g hakket svinekød 
2 æg 
1 tyk skive udblødt franskbrød 
salt og peber 
3 spsk østerssauce 
2 spsk sursød sauce 
3 karotter 
200 g bambusskud 
100 g spinat 
4 spsk vegetabilsk olie 
palmesukker og rød karrypasta, 1 spsk af hver 
3 spsk fiskesauce 
2 dåser kokosmælk (a 4 dl) 
 
Bland det hakkede svinekød med æg, brød, salt, peber, 1 spsk af både østers- og sursød sauce og form boller på størrelse med en valnød. 
Sauce: 
Skræl karotterne, og skær dem og bambusskuddene i fine strimler. 
Sorter spinaten, skyl den og slyng den tør. 
Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri, tilsæt karrypastaen, og steg videre. 
Spæd med fiskesaucen og 2 spsk østerssauce. 
Hæld kokosmælken ved. 
Kom strimler af karotter og bambusskud i saucen. 
Tilsæt kødbollerne, hæld 5 dl vand på, og lad det simre i ca. 10 min. 
Tilsæt spinaten kort før retten er færdig, og vend forsigtigt rundt.