Sauce: 
1 løg 
3 fed presset hvidløg 
1 spsk  olivenolie 
2 gulerødder 
3 dåser grofthakkede tomater 
2 dl  oksebouillon 
1 spsk  tomatpure 
2 tsk  revet citronskal 
2 tsk  oregano 
1 tsk  sukker 
2 pakker fyldt ravioli (med kød) 
 
Brødterninger: 
4 skiver brød 
1 dl  hakket persille 
1 spsk  olivenolie 
 
Løget hakkes og svitses med hvidløg i en gryde.
Gulerødderne skæres i små tern og tilsættes med de øvrige ingredienser.
Saucen koges under låg i ca. 15 min. 
Raviolierne vendes i saucen og hældes i et ovnfast fad.
Brødet skæres i tern og blandes med persille og olie. 
Brødet fordeles over retten. 
Stilles i ovnen ved 225ºC i 20 min. Serveres med salat til.