Genbrugskogekunst - til 4-6 sultne som original forret.
150 g tørt italiensk hvedebrød
400 g modne tomater
1 lille rød og 1 lille grøn peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 bundt persille
1 bundt basilikum
2 fed hvidløg
2-3 spsk rødvinseddike
salt, friskkværnet peber
5 spsk god olivenolie
1 spsk kapers
Skær det tørre brød i terninger.
Skyl tomaterne og skær dem i terninger.
Rens peberfrugterne og skær dem i terninger.
Skær de hvide og lysegrønne dele af forårsløgene i fine strimler.
Bland det hele sammen.
Skyl urterne, snit dem fint.
Pil hvidløget og hak det.
Rør eddike med salt og peber.
Tilsæt olie under omrøring.
Bland alle ingredienser og stil det køligt en times tid, længere tid skader ikke.
Smager godt sammen med et glas rødvin
Kj pr. portion: 630