
250 g smør 
250 g sukker 
4 æggeblommer 
250 g hvedemel 
250 g kartoffelmel 
3 tsk bagepulver 
3 dl mælk 
4 æggehvider 
125 g sukker 
1 tsk vaniljesukker 
100 g kokosmel
*
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. 
Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver. 
Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i 
skiftevis med mælken. 
Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200°C i ca 20 min. 
Imens piskes hviderne stive. 
Irøres sukker af et par gange og tilsættes vaniljesukker og kokosmel.  Bred dejen over den halvbagte kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 min. 
Afkøles i bradepanden.