
400 g hakket oksekød 
olie til stegning 
salt og peber 
100 g klargjort knoldselleri 
100 g klargjort gulerod (ca. 2 små) 
100 g klargjort løg (1 stort) 
1 fed hvidløg pillet 
5 dl oksebouillon 
1 spsk hvedemel 
400 g kartofler
*
  
Kartoflerne sættes over at koge. 
Form kødet til 2 bøffer. 
Opvarm olien og steg bøfferne godt brune. ca. 2-3 min. på begge sider. 
Krydr dem med salt og peber. 
Tag bøfferne af panden og rør hvedemel i panden og tilsæt derefter bouillon. 
Kog saucen let igennem. 
Imens blendes urterne i foodprocessor. 
Læg bøfferne i et ovnfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160ºC i ca. 25 min. 
Server sammen med de nykogte kartofler.