
500 g  kalkunbryst
2 rødløg
3 gulerødder
1 kvist frisk rosmarin
2 ½ dl  vand
1 spsk  Maizenamel
1 spsk  olie
 salt
 peber
1 bdt  persille
1 kg  små kartofler
1 spsk  olie
*
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i olie i en gryde.
Brystet tages op.
Gulerødder skæres i skiver, og rødløg deles i i kvarte stykker.
Begge dele sauteres i gryden. 
Nu tilsættes brystet, 1 rosmarinkvist og vand. 
Det hele simrer under låg ca. 20 minutter. 
Brystet tages op og holdes lunt. 
Væsken med grønsager smages til med salt og peber og jævnes med Maizena. 
Brystet skæres i skiver og anrettes på et fad oven på grønsagerne.
Serveres med pillekartofler drysset med persille.