2 stk kyllingebrystfilet
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 løg
1 rød peberfrugt
1 tsk hønsebouillon
1 tsk hvidvinseddike
salt, peber
1 knsp timian
1 tsk karry
vand
2 spsk hvedemel
*
Skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden.
Skær dem i tynde strimler på langs.
Pil løget og del det i kvarte både.
Varm en sauterpande eller passende gryde op, med margarine.
Kom de strimlede peber og løg i panden og svits det godt.
Steg kyllingebrystfileterne kort på begge sider mellem løg og
peberfrugterne.
Tag kyllingebrysterne op og stil til side.
Kom tomatpuré, og karry i panden, og svits det kort.
Tilsæt melet i og rør det godt sammen.
Kom vand i til saucen har den rette konsistens (den må ikke være for
tynd).
Tilsæt hvidvinseddike, hønsebouillon, salt, peber og timian.
Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen og braiser (kog dem i saucen)
dem møre ved svag varme. Vend dem indimellem.
Smag evt. saucen yderligere til inden servering.
Server retten med løskogte ris, som koges efter anvisning på pakken.
Læg et lag sauce i bunden af tallerkenen.
Læg en bunke ris i midten med lidt top.
Skær kyllingebrystfilerne skråt i skiver og anret dem på toppen af
risene.
Kom tilsidst lidt sauce henover toppen og pynt med bredbladet persille.