En lækker mos af
broccoli, soltørrede tomater og hvidløg - herligt tilbehør til både kød og fisk
og som dip til sprøde grønsager, chips og brød.
2-4 personer. Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 15 min.
#
250 g broccoli
1 tomat
2 soltørrede tomater
i olie
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 dl cremefraiche
18%
*
Del broccolien i små
buketter, og snit stokken fint.
Kog stok og buketter
møre i letsaltet vand, og dryp dem af i en sigte.
Skær tomaten i både,
og snit de soltørrede tomater fint.
Kør broccoli, tomat
og soltørrede tomater til puré i en foodprocessor.
Tilsæt knust hvidløg
og olie, og kør det sammen.
Tag puréen over i en
skål, og rør cremefraichen i.
Smag til med salt og
peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin