¾ kg skært svinekød, skinke eller bov
2-3 spsk olie
2 dl hakket løg
3 gulerødder
2-3 porrer
4-8 stænger bladselleri
krydderbuket af ½ bundt persille,1 laurbærblad, 1 løvstikkeblad
3 dl tør hvidvin
salt
peber
Skær kødet i terninger. Brun det i varm olie, ad 2 gange.
Tag det op af gryden.
Svits de hakkede løg, til de er gyldne og klare.
Istandgør urterne og skær dem i skiver.
Læg dem i gryden og lad dem svitse lidt sammen med løgene.
Læg kød og krydderbuket i
Gryden og hæld tør hvidvin ved.
Smag retten til med salt og peber.
Dæk gryden med låg og lad kødet småstege, til det er mørt, ca 1 time.
Fjern visken.
Serveres med pillekartofler drysset med hakket persille