250 g brombær
2 spsk sukker
1 spsk citronsaft
Fromage:
3 blade husblas
4 æg
50 g flormelis
100 g revet hvid chokolade
75 g usaltet smør
2 ½ dl piskefløde
Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side.
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af.
Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen.
Kom skriftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas. Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær.