kager
75 g mørk bitter chokolade
2 æg (vægtklasse 3)
185 g mørk farin
75 g let hakkede valnøddekerner
75 g hvedemel
75 g smør
Pynt:
25 g overtrækschokolade
20 halve valnøddekerner
evt. flødeis
Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes i vandbad. Pisk æggene sammen og pisk farinen i. Pisk let og luftigt. Pisk den smeltede, afkølede chokolade i. Bland nødderne med melet. Smelt smørret og lad det køle af til håndvarmt. Rør melet i med let hånd og rør det smeltede smør i til slut. Fyld dejen i en form på 20 x 25 cm, som er belagt med bagepapir. Bred dejen ud, så den er lige tyk over det hele. Bag kagen på midterste rille ved 150ºC i ca. 40 minutter. Tag den ud og skær den i passende stykekr, mens den er varm. Dekorér de kolde stykker brownies med lidt smeltet chokolade og en halv valnøddekerne.
Hvis du synes kan kagerne serveres med en god klat letfrossen flødeis, og være en delikat dessert efter en god middag.