Vi har blandet en
lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt friskhakket chili
eller giv dem en tur med peberkværnen.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.
#
2 skiver groft brød
1 fed hvidløg
6 cherrytomater
1 håndfuld rucola
1 forårsløg
150 g rejer
½ spsk olie
salt og peber
*
Rist brødet gyldent,
og gnid det med det overskårne fed hvidløg.
Vask tomaterne, og
skær dem i kvarter.
Skyl og tør
rucolasalaten, og snit forårsløget fint.
Vend de afdryppede
rejer sammen med cherry tomater, rucola, forårsløg olie, salt og peber.
Fordel blandingen på
brødet, og server som snack eller forret.
Bruschetta er en
madret fra det centrale Italien. Den består af grillet brød med hvidløg gnubbet
på og med olivenolie og husholdningssalt. Bruschetta kan spises som den er
eller med forskelligt pålæg som hakkede tomater, parmaskinke, olivenpasta m.m.
Bruschetta serveres som regel som antipasto (forret) eller som tilbehør. Molto
delizioso - prova te stesso.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin