1 kg lammehals
2 løg
1 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk smør
½ spsk paprika
1 ds hakkede tomater
1 spsk tomatpure
½ l bouillon
1 laurbærblad
½ tsk merian
3 dl røde linser
2 peberfrugter
salt og peber
Skær kødet fra benene og del det i små strimler.
Kog bouillon på benene.
Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpure og tomatstykker, salt og peber.
Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min.
Skyl linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca. 20 min.
Tilsæt strimlede peberfrugter, og suppen simrer endnu 5 min. og smag den til med salt og peber.