4 dl bulgur
2 spsk olie
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
300 g kyllingeschnitzel i strimler
2 røde peberfrugter i tern (juli-oktober)
250 g champignon grofthakkede
200 g majskerner
200 g ærter
1 dl grønsagsbouillon
½ dl soyasauce
2 tsk timian
salt og peber
Kog bulguren efter anvisningen på posen.
Opvarm olien i en dyb pande og svits løg og hvidløg, indtil løgene er klare.
Tilsæt kyllingekødet og svits til kødet har fået farve.
Tilsæt peberfrugt og champignon og svits yderligere 3-5 min.
Tilsæt den kogte bulgur, majs, ærter, grønsagsbouillon, soya, timian, salt og peber og bland det hele godt.
Varm retten igennem under konstant omrøring.
Tips: Erstat kyllingekødet med fx kalkunkød og udskift bulguren med ris eller cous cous.