Hvidløg, paprika og chili gør hakkebøffen stærk og krydret. Og den smager også godt med sprødt bacon!
4 spsk mayonnaise
1 fed hvidløg, presset
2-3 tsk limesaft.
salt og peber
500 g oksekød, hakket
2 spsk grill-barbecue-krydderiblanding
tomatskiver
rå løg
salat
4 burgerboller
*
A. Mayonnaise røres sammen med hvidløg og 2-3 tsk limesaft.
Der krydres med salt og peber.
B. Hakket oksekød røres i en skål med 2 spsk grill-barbecue-krydderiblanding.
Det formes til 4 lige store bøffer og grilles 4 minutter på begge sider på den middelvarme grill.
C. Bøfferne lægges sammen med tomatskiver og rå løg og lidt salat i 4 burgerboller.
Serveres med hvidløgsmayonnaisen.
Pr. portion: 57 g protein, 77 g fedt. 50 g kulh. = 1116 kcal - 4673 kj