Vi har erstattet de alm. burgerboller med store, flotte
portobellosvampe stegt i olivenolie - ren stenaldermad.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 10 min.
#
400 g magert hakket oksekød
1 knust fed hvidløg
friskkværnet peber
4 store portobellosvampe uden stok
1+1 spsk jomfruolivenolie
4 spsk mayonnaise, guacamole eller tomatsalsa
4 sprøde salatblade
1-2 store tomater
2 skiver rødløg
*
Ælt kødet sammen med hvidløg (kan udelades) og friskkværnet
peber.
Form det til 2 flade bøffer.
Rens svampene, og steg dem på en middelvarm pande i ca. 5
min. på hver side.
Steg bøfferne på en varm pande med olie i 7-8 min. på hver
side.
Anret bøfferne mellem svampene med mayonnaise, guacamole
eller tomatsalsa og salatblade, tomatskiver og rødløg.
Server straks.
TIPS: Find opskrift på guacamole her.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin