Logo

Burrittos med salat og guacamolo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød eller kalkunkød
2 porre
2 røde chili
1 rød peberfrugt
10 røde peberkorn
1 ds kidneybeans
1 ½ tsk kardemomme
1 dl rødvin
olivenolie
200 g cheddar ost
1 pk. mexicanske tortillas
½ l cremefraiche
 
Guacamole:
3 modne avocadoer
2 tomater
2. fed hvidløg
2 spsk cremefraiche
½ rødløg
 
Salat:
½ iceberg salat
1 agurk
4 tomater
1 rød peber
1 pk. lucernespirer
 
Burritos:
Snit grønsagerne i strimler ( husk at tage frøene ud af chilierne) og svits
dem i lidt olivenolie, tilsæt kød og brun det sammen med grønsagerne.
Hæld væden fra bønnerne ( smid det ikke væk) og mos bønnerne.
Tilsæt bønnepastaen og væden derfra.
Knus peberkornene og tilsæt dem samt 1 ½ tsk kardemomme.
Tilsæt evt rødvin, hvis fyldet virker lidt tørt.
Smag til med salt og peber Kom fyldet i pandekagerne og læg dem med åbningen ned ad på en plade eller i ovnfast fad og fordel osten over. Gratineres i 10-15 min ved 220°C, eller til osten er gylden.
Serveres med salat, cremefraiche og guacamole.
Guacamole:
Snit ½ rødløg i fine tern Kom tomaterne i kogende vand ½ min , flå
dem og tag kernerne du, snit dem i tern.
Tag kødet ud af avocadoerne og mos det med en gaffel.
Pres hvidløgene deri og tilsæt resten af ingredienserne smag til med salt og lime.
Sæt det i køleskab og lad det trække i min. ½ time.
Salat:
"riv" salaten fra hinanden i passende stykker.
Skær agurk og peber i bjælker på ca. 6 cm.
Bland salat med peber agurk og lucernespirer.
Skær tomaterne i skiver, tag 4-5 skiver fra til at dekorere med og kom resten i salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her