1 butterdejsbund (kan købes i Kvicklys bageri )
1 kogt kylling 1400-1600 gr.
ærter
kogte asparges i stykker
½ dåse ananas i skiver
2-3 stilke bladselleri
1 tomat
2 kogte æg
3.5 dl cremefraiche 18%
1 dl let mayonnaise
citron
karry
cayenne peber
Kødet pilles fra kyllingen og skæres i tern.
Ananas og bladsselleri skæres i tern.
Bland cremefraiche, mayonnaise og krydderier sammen.
Blandingen må godt smage af noget da de øvrige ingredienser er ferske i smagen. Lad blandingen stå i ½ time.
Kom kylling, ærter, asparges, ananas og bladselleri i blandingen.
Rør ikke for meget, det gør kyllingeblandingen tynd.
Lun butterdejsbunden i ovnen og kom fyldet i.
Pynt med tomat som deles i 8 og de 2 kogte æg som hver deles i 4.