1200 g kylling
7 æg
250 g champignon i skiver
2 spsk smør
4 spsk friskhakket persille
salt
peber
6 pladerbutterdej
1 tsk rosmarin
1 spsk friskrevet parmesan
Kog kyllingen mør i letsaltet vand, 45-60 minutter.
Det kan evt. gøres dagen før.
Kog de 6 af æggene 8-10 minutter.
Opvarm ovnen til 200ºC.
Svits champignonskiver ne 4-5 minutter i smør og bland dem med den hakkede persille.
Drys med salt og peber.
Pluk kyllingen og riv kødet i strimler.
Pil æggene.
Rul butterdejspladerne ud til 6 kvadrater på ca. 20x20 cm.
Fordel champignon, kylling og de hele kogte æg på midten af pladerne.
Fold dejen ind over fyldet fra alle sider og læg pakkerne på bagepapir med sammenføjningen nedad.
Skær 2-3 ridser med en skarp kniv og pensl med det sidste æg.
Drys rosmarin og parmesan over og bag pakkerne gyldne og sprøde, ca 20 minutter.
Skær dem midt over lige før serveringen, så man ser ægget indeni.
Pakkerne smager dejligt både varme og kolde