Logo

Cajun-stegt laks med citrongræssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g laksefilet

Cajun krydderi blanding:
Cayennepeber
Hvidløgsgranulat
Stjerneanis
Hel kanel
Nelliker
Ingefær

Krydderierne kommes i morteren eller blendes og stødes til det er næsten pulver.

Citrongræs
Piskefløde
Smør

Del laksen i 4 stykker og pensl dem med det smeltede og afklarede smør. Drys krydderi blandingen på og steg siden med krydderierne først til den er næsten ”branket”. Vend laksen om og steg den færdig i en forvarmet ovn i ca. 12 min.

Citrongræssauce:
Kraftig pighvarfond med hvidvin koges med citrongræs. Sigtes og reduceres med piskefløde.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os