Logo

Cajunkylling med ananasris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingefileter
olie smør eller margarine
 
Krydderiblanding:
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk cayennepeber
1/2 tsk peber
1 tsk paprika
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk blandet timian og oregano
 
Ananasris:
1 rød peberfrugt
1 lille dåse majs (ca. 340 g)
2 dl ris
4 dl vand
1 hønsebouillonterning
1 lille dåse ananasskiver (ca. 230 g)
 
Bland først alle krydderierne. Begynd derefter at tilberede risene.
Skær peberfrugten i små tern og hæld væden fra majsene fra.
Varm lidt fedtstof i en tykbundet gryde.
Læg peberfrugten og 1/2 spsk af krydderierne i, og svits dette et par
minutter under omrøring.
Tilsæt majs, ris, vand, og smuldr bouillonterningen deri.
Kog op og rør rundt.
Lad det så simre under låg til risene næsten er færdigkogt (se tid på
pakningen).
Steg i mellemtiden kyllingefileterne.
Gnid disse ind i resten af krydderierne.
Steg dem ved ikke alt for stærk varme til de har fået fin farve og er
gennemstegte, 6-8 minutter på hver side.
Skær ananasskiverne i tern, og bland dem, samt så meget væde som
ønskes, ned i risene.
Lad dette koge nogle minutter, til rísene er helt færdige.
Læg kyllingen ovenpå risene og servér!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os