Logo

Calamares fritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Friture)
4 Personer

700 g blæksprutte
1 dl sødmælk
100 g hvedemel
olie eller ukrydret svinefedt til kogning
salt
Servering: citronskiver og persille

Skyl blæksprutten fri for al blækket og træk hovedet fra kroppen. Den bløde indmad vil så følge med. Træk det gennemsigtige ben ud. Flå forsigtigt det yderste tynde skind af krop og fangearme. Vask godt og skær kopperne i 1/2 cm tykker skiver og fangearmene i passende portionsstykker. Dyp blæksprutterne i mælk og derefter i melet tilsat salt.
Lad olien blive varm. Friter blækspruttestykkerne heri, nogle stykker af gangen i 2-3 minutter.
Tag blækspruttestykkerne op med hulske og lad dem dryppe af et øjeblik på fedtsugende papir.
Serveres med citron og persille.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage i fire lag med saltet karamelDenne kage er ikke nem at lave, sviner, roder og kræver overblik. Men til gengæld er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os