Logo

Caribisk fiskeret med papayasalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g filet af sej (eller hellefisk, torsk)
Krydderblanding:
1 fed presset hvidløg
2 spsk limesaft
2 spsk klippet purløg
½ finthakket rød chili (uden kerner!)
1 knsp. stødt nellike
1 tsk timian

Papaya salsa:
2 papaya, groft hakket
2 forårsløg, fint snittet
1 finthakket rød chili (uden kerner)
4 spsk limesaft

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Krydderblandingen røres sammen og fordeles ovenpå fisken.
Fadet dækkes med alufolie og sættes i ovnen på 200°C 15-20
min. til fisken er færdig.

Papaya-salsa:
Salsaen røres sammen og trækker i køleskab 1 time

Hertil ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her