Logo

Chermoula

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 meget stort bundt koriander, helst med rødder
1-2 chilier uden kerner
et helt pillet hvidløg
lidt bredbladet persille
stor kvist mynte
2 citroner, saften af dem
lidt revet citronskal
salt og peber
1 tsk paprika
2 tsk hel spidskommen

Hak det hele fint - undtaget hvidløget - i en foodprocessor. Mos hvidløget med groft salt på et brædt. Bland og smag til.
Spidskommen er overhovedet ikke det samme som kommen, men man kan godt komme en anelse i også. Brug halvdelen af chermoulaen til at marinere en lammebov eller en parteret kylling i - eller et stykke torsk, laks, tun, haj eller multe. Steg som du plejer, gerne sprødt, og servér med resten af saucen og tomat/frugtsalat til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her