Logo

Chicken-chili-vegetable cream soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Mør kylling, chili og masser af krydderier i en cremet bund meget tættere på en suppe end en chili, det var en enorm succes. Jeg vil helt sikkert fordoble denne portion næste gang ...

500 g kyllingfilet
3 store rødløg med top
4 bdt forårsløg
5 fed hvidløg
2 spsk hakket frisk ingefær
1½ spsk tørret hakket chili
4-5 store gulerødder
2 l vand eller hvidvin
7,5 dl fløde
250 g store Grønlandske rejer
1 dl (oliven)olie
salt og peber

Skær toppen af rødløgene, halvér dem og snit i tynde skiver på langs.

Snit derefter toppene i tynde skiver.

Vask gulerødderne, skær dem i 3 cm stykker, halvér dem og snit i tynde skiver på langs.
Snit forårsløgene i tynde skiver. Skær kyllingkødet i tynde skiver.

Hak hvidløg og ingefær fint.
Hæld olivenolien i en varm gryde, kom løgene i og svits dem ca. 5 min.

Tilsæt hvidløg og ingefær og lad det stege med ca. 1 min.
Tilsæt så kyllingekødet og steg det ca. 5 minutter under konstant omrøring.

Tilsæt nu chili og friskkværnet peber (efter smag).

Lad det stege i ca. 2-3 minutter.
Tilsæt vand/vin og lad suppen koge igen ca. 15 minutter.
Tilsæt forårsløg og fløde og lad suppen koge endnu 10-15 min.

Smag til med salt.
Tilsæt rejerne og servér efter 2 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her