1 pk frossen sugoblanding (750 g)
1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano (400 g)
1 dåse kidneybønner (drænet vægt 255 g)
1 fed hvidløg
1 spsk olie
7 ½ dl grønsagsbouillon
stødt chili, salt og peber
1 person:
¼ pk frossen sugoblanding (185 g)
¼ dåse hakkede tomater med basilikum og oregano (100 g)
¼ dåse kidneybønner (drænet vægt 65 g)
¼ fed hvidløg
¾ tsk olie
2 dl grønsagsbouillon
stødt chili, salt og peber
Sauter finthakket hvidløg i olie og tilsæt sugoblandingen.
Lad det sautere et par minutter og spæd med tomater og bouillon.
Lad suppen simre 10 minutter.
Hæld bønnerne på en sigte og skyl dem i koldt vand.
Kom dem i suppen og lad dem simre med 10 minutter mere.
Smag til med salt, peber og chili.
Server suppen rygende varm med brød til.
Tips: Drys evt. lidt revet ost på toppen.
Smag evt. til med stødt spidskommen.
Brug evt. 1 dåse neutrale, hakkede tomater og krydr selv med basilikum og oregano.