Logo

Chokoladeæg, bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En sød påskegave - og man kan også spise dem selv. Til 18 stykker ...

En sød påskegave - og man kan også spise dem selv

Til 18 stykker: Tilberedning: 1 time (plus tid til afkøling)

1 pakke chokoladekage-blanding

100 g mørk overtrækschokolade

150 g hvid overtrækschokolade

*

A. 1 pakke chokoladekageblanding blandes med æg, mælk og blødt smør efter anvisningen på emballagen.

Halvdelen af dejen fordeles i en smurt æggeform med 9 huller, eller man bruger en muffinsplade.

Kagerne bages i 15 minutter på i den forvarmede ovn ved 180°C / varmluft 160°C.

B. Kagerne løsnes af formene, og resten af dejen bages på samme måde.

Overtrækschokoladen hakkes, blandes med glasuren fra chokoladekagepakken og opløses i varmt vandbad.

Hvid overtrækschokolade hakkes og smeltes.

9 æggeformede kager smøres med hvid overtrækschokolade og 9 med mørk overtrækschokolade.

Lad chokoladen størkne.

C. Resten af den flydende chokolade fyldes i 2 forskellige engangs-sprøjteposer, og der skæres et meget lille hul i spidsen.

Æggene dekoreres efter egen fantasi.

Pr. stk.: 4 g protein. 15 g fedt, 27 g kulh. 259 kcal / 1090 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her