Kage
Dej:
100g hvedemel
2 spsk kakao
4 æg
150 g sukker
Fyld:
¼ l piskefløde
100 g god chokolade
Begynd med fyldet.
Varm fløde og hakket chokolade op til kogepunktet og rør i dette i ca. 4 min.
Sæt i køleskab i 4 timer Pisk fyldet til en slags tungt flødeskum.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne lette og lysegule med halvdelen af sukkeret.Pisk hviderne stive og dernæst seje med resten af sukkeret. Vend hvedemel og kakao, der sigtes, i æggeblommemassen og fold til sidst æggehviderne i. Fordeles med sprøjtetylle på bageplade til 48 små cirkler med kupel.
Bages ved 190ºC i forvarmetovn i 1o-12 min., til de er gennembagte. Køler af på bagerist og lægges sammen to og to omkring chokoladecremen.