Kage
Biscuit:
100 g hasselnøddemel
100 g melis
80 g æggehvide
40 g flormelis
50 g Maizena
Nougatcreme:
25 g hvid chokolade
70 g nougat
30 g Frost rice
Chokolademousse:
25 g sukker
50 g piskefløde
2 æggeblommer
80 g chokolade
180 g flødeskum
Ganache:
100 g chokolade
50 g piskefløde
25 g vand
25 g melis
Biscuit:
Bland hasselnøddemel, melis og Maizenamel. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og rør hasselnøddemassen i med en spartel. Smør en bagepande og fordel dejen jævnt herpå ( ca. 1 cm. Tyk ). Bages i ca. 8 min. i en 200ºC varm ovn og afkøles derefter. Stik en bund ud af biscuiten og læg den i bunden af den form, som kagen skal laves i. Formen skal have en størelse af ca. 20 cm. I diameter og 5 cm. i højden.
Nougatcreme:
Smelt den hvide chokolade, rør nougat i og tilsæt frost ricen. Hæld blandingen over bisciuten.
Chokolademousse:
Lav en karamel med de 25 g melis, hæld de 50 g piskefløde i og fjern det fra varmen. Piskes godt sammen og tilsæt den smeltede chokolade, hvorefter de to æggeblommer kommes i. Til sidst tilsættes flødeskum og det hele blandes forsigtigt. Fyld formen med moussen og lad det afkøle 4-5 timer.
Ganache:
Melis, vand, fløde og chokolade varmes op under omrøring som en engelsk creme.
Tag kagen ud af oven og overtræk den med den kolde ganache.