125 g smør
125 g sukker
4 æggeblommer
200 g smuttede malede mandler
175 g god mørk smeltet chokolade
4 stiftpiskede æggehvider
ca. ½ dl god pureret abrikosmarmelade
2-3 spsk Orange Liqueur
Overtræk:
100 g smør
150 g god mørk chokolade
Pisk smør og sukker cremet, rør æggeblommer, mandler og chokolade i og vend de stiftpiskede æggehvider i dejen til sidst.
Hæld dejen i en velsmurt springform ca. 22 cm. i diameter og beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 180°C, ca. 50 min., til den føles fast ved et let tryk på midten.
Tag kagen ud og lad den afkøle på en bagerist.
Rør abrikosmarmeladen med likør og hæld den ud over kagen.
Smelt smør og chokolade over meget svag varme og lad cremen afkøle en smule før den bredes over kagen i et tykt lag.