150 g mørk kogechokolade
150 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
60 g hvedemel
50 g mørk kogechokolade
Bagetid: 175°C i ca. 30 min., og derefter 10 min. ved eftervarmen.
Smelt chokoladen i en skål i vandbad.
Rør smør og sukker godt sammen med en håndmikser, til det bliver lyst og luftigt.
Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smør-blandingen.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (6x21x29). Bag kagen midt i ovnen.
Løft forsigtigt kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret.
Lad kagen afkølepå en bagerist.
Ved servering:
Skær kanterne af. Skær chokoladekagen gennem 5 gange pålangs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage.
Fjern demforsigtigt fra papiret.
Kagestykkerne er sprøde udvendig og bløde indvendig.
Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul.
Pynt kage-stykkerne med chokoladen og evt. guldstøv eller krymmel.