Chokoladekurv:
250 g god chokolade
plastickrus og cellofanpapir
Honningparfait:
200 g sukker
8 æggeblommer
1 l piskefløde
50 g honning
Pynt: Frisk frugt eller bær
Chokoladekurv: Chokolade smeltes.
På et engangskrus (plastkrus ell. lign.) som er vendt på hovedet, lægges
et stykke firkantet cellofan-papir over bunden af kruset, som trykkes
lidt fast.
Chokoladen hældes nu over papiret, således at den langsom løber ned ad
siderne- denne proces gentages 2-3 gange.
Det hele sættes herefter på køl.
Når chokoladen er afkølet, fjernes kruset og cellofanet forsigtigt og
man har nu en pæn chokoladekurv.
Honningparfait:
Halvdelen af sukkeret og de otte æggeblommer piskes op.
Ligeledes piskes særskilt, fløde og det resterende sukker sammen.
Det hele blandes sammen og smages til med honning.
Fyldes i chokoladekurvene og sættes i fryseren et par timer.
Anretning: Sæt den fyldte chokoladekurv på en tallerken.
Server med frisk frugt eller bær.
Kan yderligere pyntes med lidt bærcoulis.