Dej:
80 g smør
150 g smør
3 æg
2 spsk kakao
100 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
Creme:
3 dl orangemarmelade
100 g smør
Chokoladeglasur:
200 g flormelis
1 top spsk kakao
lidt kogende vand
Pynt:
50 g flormelis
1 spsk æggehvide
ristede, hakkede hasselnøddekerner
chokoladespåner
Dej:
Smør og sukker piskes godt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk kakaoen i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i til slut. Dejen rulles ud på et stykke bagepapir (38*26 cm). Bag rouladebunden på midterste rille ved 225 º i ca. 8 min. Bunden tages ud og køles af.
Cremen:
Bland marmeladen med smørret og kør det i blenderen, til det har en fin cremet konsistens. Bred cremen ud på den kolde rouladebund, rul rouladen sammen og læg den på sammenføjningen. Flormelis røres med kakao og kogende vand, og rouladen overtrækkes med chokoladeglasuren. drys med nødder og chokoladespåner. Pynt med kongeglasuren, der er rørt godt sammen af æggehvide og flormelis. Fyld den i et pergamentkræmmerhus med et meget lille hul og sprøjt et pænt mønster hermed.