(4 personer)
Biscuitdej:
3 æg
80 g sukker
40 g kartoffelmel
40 g almindeligt hvedemel
en knivspids bagepulver
lidt vanilje
Citronsorbet:
Sukkerblanding af ½ vand og ½ sukker tilsættes citronsaft efter behag.
Røres i ½ time i maskine eller stilles i fryser og omrøres hver halve time.
Chokoladecreme:
185 g mørk chokolade
2 æggeblommer
½ liter piskefløde
lidt Grand Marnier
Biscuitdej:
1. Æggene piskes op med sukker og vanilje, melet og bagepulveret tilsættes lidt efter lidt.
2. Smøres derefter ud på bage papir i et tyndt lag.
Bages i 5 minutter ved 180ºC.
Chokoladecreme:
1. Smelt chokoladen og rør derefter æggeblommerne i chokoladen.
Lidt før massen er kold, røres den piskede fløde i, hvorefter cremen stilles i køleskab i en time.