# Ingredienser
300 g mørk chokolade
80 g sukker
6 dl fløde
1½ spsk smør
3 spsk hvedemel
9 æg
* Tilberedning
Kog chokoladen med fløden, til den er smeltet.
Rør hvedemel og smør sammen og jævn chokoladen med smørbollen.
Rør æggeblommerne med sukkeret, til de er skummende.
Når chokoladedejen er lidt afkølet, tilsættes den lidt ad gangen til æggeblommerne.
Lige inden souffleen skal bages, vendes de stiftpiskede hvider i.
Den gennemfugtede stegeso smøres med smør og drysses med sukker.
Kom dejen i, læg låg på og bag souffleen i ca 50 minutter ved 200 ºC.
Den skal spises, lige når den er færdigbagt.
Iskold cremesauce eller flødeskum smager godt til.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.