Forkæl dine smagsløg med denne kyllingeopskrift. Marinaden
kræver lidt ekstra tid, men det betaler sig i sidste ende når den grillede kylling
kommer på bordet.
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 2 timer.
# Ingredienser
1 terning hønsebouillon
2 dl vand
150 ml yoghurt
1 spsk citronskal
1 citron, saft fra
1 tsk oregano
1 tsk paprika
2 fed hvidløg
1 spsk olie
1 hel kylling
* Tilberedning
Opløs en bouillonterning i vand.
Forbered en marinade ved at blande bouillon, yoghurt, citron
saft,
citron skal, oregano, paprika, hvidløg og olie.
Bland det godt.
Parter kyllingen i 8 stykker med en skarp kniv.
Start med at skære kyllingen over i to halve ved brystbenet.
Skær derefter begge lår og vinger af i ledet.
Del brystet i to.
Vend kyllingen i marinaden og sørg for, at den er dækket til.
Lad den stå og trække.
Grill kyllingen over mellemvarme i 20-30 min eller til
det er gennemstegt.
Server fx med ris, en grøn salat og/eller flûte