150 g smør
3 mellemstore æg
75 g mørk farin
75 g stødt melis
1 citron, skal og saft heraf
25 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
lidt ekstra kokos til pynt
En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret smeltes i en skål i 45 sekunder ved 100%.
Pisk æg, sukker og mørk farin samme i en stor skål, til blandingen er let og luftig.
Vend det smeltede smør i blandingen.
Tilsæt citronskal og sat, kokosmel, hvedemel og bagepulver.
Bland hurtigt det hele sammen og hæld dejen i formen.
Bages 6 minutter ved 100%.
Drej formen underbagningen.
Lad kagen hvile 5 minutter i formen og vend den ud på et fad.
Lad kagen køle af.
Pynt med eet drys kokosmel.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%