Køb overlår, når de er på tilbud. De smager dejligt stegt på
spid.
Til 4 personer Marineringstid: 2-4 timer Tilberedningstid:
ca. 45 min.
#
1 stor kylling eller 8 kyllingelår
salt
citronmelisse eller persille
Marinade:
1 dl olie
2 citroner
½ tsk peber
1 fed hvidløg
½ tsk stødt ingefær
2 hele nelliker
*
1. Skær evt. kyllingen i passende stykker.
Pisk en marinade af olie, saft af 1 citron, presset hvidløg,
ingefær og groft knuste nelliker og peber.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og stil det koldt i
mindst 2 timer.
Vend kødet af og til.
2. Tør marinaden af kødet og læg det på grill-risten.
De skal vendes flere gange og pensles med marinaden.
3. Skær den sidste citron i tykke skiver, der lægges et
øjeblik på grill-risten, lige inden kødet er færdigt.
Først da drysses med salt.
4. Ved serveringen lægges en skive citron på hver tallerken.
Pynt med citronmelisse eller persille.
Som tilbehør gives bagte kartofler med persillesmør eller en
salat af kogte kartoffelskiver og grønærter i en citron-olie marinade.