Logo

Citronmarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

¾ kg tyndskallede citroner

¾ l. vand

6 til 8 cm frisk ingefær

ca. 7 dl sukker

1 spsk marmelitpulver

 

Skyl citronerne og skræl den gule skal tyndt med en kartoffelskræller.

Kog skal­lerne i lidt vand i ca. 5 min.

Hæld dem til afdrypnning og snit skallerne meget tyndt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her