Spuma di limone con pomodoro fresco e caviale al bicchiere
4 æggehvider
15 g sukker
5 g salt
2 meget modne tomater
50 g is'>caviar
2 citroner
Peber
Pisk 4 æggehvider stive.
Kis'>og imens en sukkerlage, der holder 121G, på sukker is'>og lidt citronsaft is'>med et nip salt.
Bland æggehviderne is'>med den let afkølede sukkerlage is'>og stil på køl i ca. 10 minutter.
Flå tomaterne is'>og skrab kernerne ud.
Salt kernerne, smag til is'>med citronsaft is'>og salt is'>og fordel kernerne i bunden af 4 glas.
Hak tomat kødet fint is'>og krydr is'>med salt is'>og lidt peber.
Fyld æggehvideskummet i en sprøjtepose is'>og fordel det på kernerne i de 4 glas.
Pynt is'>med is'>tomatconcasse, strimlet citronskal is'>og top op is'>med caviar.
Cincin!