Logo

Citronsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 usprøjtede citroner
1 liter vand
40 g smør
40 g hvedemel
80 g sukker
½ dl piskefløde
 
Den gule citronskal rives og gives et opkog med vand og sukker.
Smørret smeltes, melet røres i og "citronvandet" piskes i lidt ad gangen. Suppen tilsættes saft fra de 2 citroner og fløde og koges godt igennem.
Serveres varm med små tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her